Over ons

Welkom op Covidpreventie.be!

Wij zijn de webshop bij uitstek die als doel heeft jou en je gezin veilig te houden met mondmaskers van hoge kwaliteit, zelftesten en nog veel meer! Ons team zet zich dagelijks in om effectieve producten op het gebied van COVID- en viruspreventie aan te bieden tegen een scherpe prijs.

Ondanks de vooruitgang van moderne geneeskunde blijven een divers aantal ziektes een significant gevaar voor de mensheid. Voorkomen dat jij of iemand die je lief hebt ziek wordt, is een stuk beter dan hopen dat deze zal genezen.

Daarom is het belangrijk dat je de juiste middelen tot je beschikking hebt om jouw leef- en werkomgeving veilig te houden.

Op die manier vermijd je dat iemand ziek wordt en houden we samen onze geliefden en zwakkeren in de maatschappij gezond.

Onze webshop is ontstaan vanuit onze passie om Covid zoveel mogelijk af te remmen en zowel onze familie als jouw familie veilig te houden. Dagelijks zetten wij ons in om producten aan te bieden die mensen helpen.

Kwaliteit is voor ons belangrijk.

Wij doen dit door innovatieve producten te verkopen die een bewezen werking hebben op het vlak van preventie. Onze producten voldoen aan strikte vereisten qua veiligheids- en kwaliteitsnormen. Zo ben je er zeker van dat je altijd een hoogwaardig product krijgt geleverd waar je echt wat aan hebt.

Wij leveren voor iedereen.

Uiteraard kunnen ook bedrijven, scholen en organisaties bij ons aankloppen om preventieve middelen te kopen voor hun werknemers en leden.

Innovatie is een prioriteit.

Wij zetten ons elke dag in om ons assortiment uit te breiden, te verbeteren en onze webshop verder te innoveren. Elk product dat de deur uitgaat, wordt streng gecontroleerd zodat het altijd aan onze hoge eisen voldoet.

Nog geen antwoord gevonden?

Heb je nog een vraag over onze webshop of over een product in ons assortiment? Neem dan contact op met onze klantendienst en wij helpen je zo snel mogelijk verder!

Vaak gestelde vragen over onze webshop

Zijn jullie een Belgische onderneming?

Ja, wij zijn een volledig Belgische onderneming! Je kan onze hoofdzetel vinden in de provincie Antwerpen. Aangezien wij ons logistieke centrum eveneens in België hebben worden al onze producten direct vanuit de voorraad tot aan jouw voordeur verstuurd.

Daarnaast voldoen wij uiteraard aan alle vereisten die de Belgische wetgeving stelt op vlak van kwaliteit en consumentenrechten. Je kan dus in alle vertrouwen in onze webshop winkelen en ons eenvoudig contacteren mocht er toch iets mislopen.

Kunnen jullie me adviseren welk product ik het best kies?

Ja, wij kunnen je advies op maat geven om het ideale product voor jouw, je gezin of je bedrijf te kiezen. Stuur ons een e-mail op info@covidpreventie.be waarin je ons wat meer informatie geeft over je specifieke situatie of het beoogde gebruik van de preventiemiddelen en wij helpen je graag verder!

Ik heb snel een bepaald product nodig, versturen jullie vanuit voorraad?

We hebben ons magazijn in België en we geven duidelijk aan welke producten in voorraad zijn op de webshop. Daarom kan je er op rekenen dat wij producten – zoals de zelftest die je nodig hebt voordat je op reis gaat – snel versturen tot bij je aan de voordeur.